• Skorstensrenovering

skorstensrenovering i göteborg

 

Skorstensrenovering

Precis som allt annat blir en skorsten gammal med tiden och kräver underhåll. Vill man inte byta ut hela sin eldstad är en renovering ett smart, smidigt och tryggt sätt att säkerställa toppskick. KS kaminer erbjuder skorstensrenovering inom Halland och Göteborgsområdet.

En skorstensrenovering sker genom att täta insidan. Detta är både säkert och kostnadseffektivt samtidigt som det gör din skorsten både gas- och röktät. Den släta ytan ger även bättre drag och förhindrar sotavlagringar. Har du en murad variant i behov av renovation kan du även montera våra insatsrör på skorstenens insida. Rören är tillverkade av rostfritt stål för att klara av hög värme och undvika att gas och rök kommer in i ditt hem. Insatsrörens släta insida motverkar sotavlagringar och ger bättre drag. De är också böjbara för perfekt passform.

skorstensrenovering i kungsbacka

 

Börjar din skorsten bli gammal? Kontakta oss för rådgivning.

Skorstenshantverkarna är en grupp lokalt arbetande hantverkare som utför reparationer och renoveringar i Göteborg, Varberg och Kungsbacka med omnejd. Alla har många års erfarenhet av skorstensreparationer.

Fastighetsägarens trygghet och säkerhet är grunden för hela vår verksamhet. Därför använder vi bara de produkter och system som har bäst funktion och som uppfyller svenska myndigheters krav.

Via föreningen Skorstenshantverkarna får medlemmarna en gedigen teoretisk utbildning samt tillgång till rationella hjälpmedel.

Oavsett problem så har Skorstenshantverkarna alltid en funktionssäker och pålitlig lösning. Vi levererar och installerar till exempel:

• keramiska skorstensmassor
• böjbara rör av olika material
• prefabricerade modulskorstenar
• modulskorstenar i metall

Vi har valt svensk teknik som vi vet klarar svensk eldningstradition, svenska eldstäder och svenskt klimat. Vi sänder gärna beskrivningar över reparationsmetoder och system som vi arbetar med. Kontakta oss idag så svarar vi mer än gärna på era frågor!

Frågor om kaminer eller eldstäder? Kontakta oss!

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.